Βιτώρος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για το πρώτο του γκολ και τα συναισθήματα του από την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΟΦΗ μίλησε ο Γιάννης Βιτώρος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας και γενικότερα των ανθρώπων του ΟΦΗ» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός μέσος που έχει κερδίσει τους πάντες μέχρι τώρα με το ταλέντο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βιτώρος

Για το φιλικό: «Ήταν ένα ματς δοκιμών με χρήσιμα συμπεράσματα για τους προπονητές. Πιστεύω ότι οι νεαροί παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και θεωρώ ότι με αδιάκοπτη δουλειά ο κάθε ένας από εμάς, θα πάρει με τον καιρό την ευκαιρία του».

Για το πρωτάθλημα«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα υλοποιήσει τους στόχους που έχει βάλει».

Για τον εαυτό του:«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι μαζί είμαστε σαν μια μονιασμένη οικογένεια».