Οριστικά στόπερ… και το ανοιχτό παράθυρο για Άπια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί οριστικά για την απόκτηση ενός στόπερ όπως αποφάσισαν από κοινού ο Νίκος Αναστόπουλος με τον Νίκο Μαχλά.

Όπως γράφαμε χθες, Νίκος Αναστόπουλος και Νίκος Μαχλάς θα είχαν μια συνάντηση όπου και θα αποφάσιζαν απο κοινού για το ποια θα είναι η επομένη μεταγραφική κίνηση της ομάδας. Όπως αποφασίστηκε η τελευταία μεταγραφή για τον ΟΦΗ θα είναι αμυντικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί ο ίδος ο στόχος, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να μην θέλουν να διαρρεύσει το όνομα του ποδοσφαιριστή. Πάντης η υπόθεση μπορεί να ανατραπεί εφόσον υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Άπια.  Στον ΟΦΗ είναι σε ανοιχτη γραμμή με τον Γκανέζο, ο οποίος βρίσκεται στην χώρα του. Οι πιθανότητες για να γίνει αυτή η μεταγραφή είναι λίγες αλλά στον ΟΦΗ συνεχίζουν και το παλεύουν. Αν γίνει η μεταγραφή του Άπια στον ΟΦΗ δεν θα κινηθούν για στόπερ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο ΟΦΗ θα αποκτήσει στόπερ, εκτός αν υπάρξει “γάμος” με τον Άπια ή προκύψει κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση τύπου Καραγκούνη.

Ο λόγος που στον ΟΦΗ έχουν προκρίνει την υπόθεση του στόπερ είναι πως θεωρούν ότι με την έλευση των Ιωαννίδη και Λαμπρόπουλου αλλά και με τον Ζορμπά η ομάδα είναι πλήρης σε αυτή τη θέση και για αυτό το λόγο θεωρούν πως πρέπει να αποκτηθεί στόπερ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook