Καπουράνης: «Είμαι στην καλύτερη ηλικία για να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους μέχρι τώρα, ο Θωμάς Καπουράνης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ και τους προσωπικούς του στόχους.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αναφερόμενος στις συνθήκες δουλειάς που έχει συναντήσει στον ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά πως «είμαι στην καλύτερη ηλικία, πρέπει να το εκμεταλλευτώ για να καθιερωθώ στην ομάδα και να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η φιλοξενία είναι αρκετά καλή στον ΟΦΗ, υπάρχουν καλές προδιαγραφές και μπορείς να παίξεις την μπάλα που θες και να προχωρήσει η καριέρα σου» ενώ για το πώς ήρθε στον ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι «έγιναν κάποια δοκιμαστικά, ήρθα στο Ηράκλειο και μετά από κάποιες ημέρες ξεκίνησα προπονήσεις υπογράφοντας τελικά συμβόλαιο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Θωμά Καπουράνη στον Athletic Radio 104,2

Για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους νεαρούς παίκτες: «Η εμπιστοσύνη του προπονητή παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για έναν ποδοσφαιριστή. Και πράγματι, συνεργαζόμαστε όλα τα παιδιά με έναν προπονητή που μπορεί να μας βοηθήσει και να μας κάνει αρκετά καλύτερους».

Για το ποια είναι η θέση του: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα που θα με χρησιμοποιήσει. Όσες φορές με επιλέξει, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω αρχικά να μπω στην ομάδα και στην συνέχεια στην 11αδα».

Για τους πολλούς νεαρούς παίκτες του ΟΦΗ: «Υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα αλλά και παλιότεροι που έχουν την εμπειρία για να μας βοηθήσουν. Αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να συνδυαστούν και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα».

Για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Ο ΟΦΗ κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, τότε δεν πρέπει να το χάνουμε. Όσο περισσότερους βαθμούς συγκεντρώνουμε, τόσο το καλύτερο για την ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο πρωτάθλημα και όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook