Πτώση 70% στα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας «Πατρίς», τα εισιτήρια διαρκείας έχουν πτώση 70% έχοντας διαθέσει μόλις 670, αριθμός που δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την δυναμική του κόσμου του ΟΦΗ.

Η διαφορά είναι τεράστια καθώς σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν έχει διατεθεί το 1/4 από αυτά που πουλήθηκαν πέρυσι. Συγκεκριμένα, πέρυσι είχαν διατεθεί 2.724 εισιτήρια διαρκείας ενώ φέτος μετά βίας έφτασαν τα 670, αριθμός που αν μη τι άλλο δεν κολακεύει τον ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος αριθμός (670) είναι ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων και αν μη τι άλλο προκαλούν τροφή για προβληματισμό.

Οι οργανωμένοι στηρίζουν και πάλι
Μπορεί να έχουν διατεθεί μόλις 670 εισιτήρια διαρκείας όμως οι οργανωμένοι φίλαθλοι στέκονται στο πλευρό της ομάδας και το δείχνουν εμπράκτως καθώς στις θύρες 4 και 5 έχουν διατεθεί τα περισσότερα από αυτά (200).

Οι VIP την… κοπάνησαν!
Σοκ και μόνο προκαλεί ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν διατεθεί στα καθίσματα VIP όπου είναι τα πιο ακριβά (1.000 ευρώ) και τα οποία πάνε για τις… «γεμάτες τσέπες». Μόνο που αυτές είναι απούσες από το «Γεντί Κουλέ» καθώς έχουν πουληθεί μόλις 18 εισιτήρια διαρκείας – αριθμός ντροπιαστικός που εν μέρει δείχνει και την στήριξη των… «φραγκάτων» της πόλης απέναντι στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα…
Στις υπόλοιπες θύρες, στην 7 (400 ευρώ) έχουν διατεθεί 125 εισιτήρια διαρκείας ενώ στην θύρα 1 (120 ευρώ) έχουν «φύγει» 88 εισιτήρια. Η μεγαλύτερη πτώση έχει παρατηρηθεί στην θύρα 9 (400 ευρώ) όπου έχουν διατεθεί μόλις 34 διαρκείας εν αντιθέσει με την περσινή σαιζόν και τα 106.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook