Τσιαντάκης: «Ο ΟΦΗ μπορεί να κερδίσει τον Πανιώνιο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Νίκος Τσιαντάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και θυμήθηκε με νοσταλγία αλλά και χαμόγελο την διετία που πέρασε φορώντας τα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο παλαίμαχος άσος

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας στην Ν. Σμύρνη: “Το ματς θα είναι ντέρμπι. Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει καλά. Έχει έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή, τον Ελευθερόπουλο και είναι δυνατός στην έδρα του. Όλα είναι ανοικτά. Θα γίνει ένα κλειστό ματς. Ο ΟΦΗ δύσκολα δέχεται γκολ όμως και δύσκολα σκοράρει. Μπορεί με αντεπιθέσεις όμως να πάρει το διπλό. Θα γίνει “μάχη””.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα οικονομικά αφού τα ίδια αντιμετωπίζει και η χώρα μας. Θεωρώ οτι έχει μία ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Δύσκολα χάνει αλλά και δύσκολα κερδίζει. Δεν φτάνει εύκολα στο γκολ όπως πέρυσι. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ένας καλός προπονητής που αγαπάει το ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσει να βρει λύσεις. Οι νίκες θα έρθουν”.

Για το τι θυμάται από την παρουσία του στον ΟΦΗ το 1997: “Η ομάδα του ΟΦΗ τότε είχε σπουδαίους παίκτες. Και φυσικά έναν σπουδαίο προπονητή, τον Γκέραρντ. Ο κόσμος ήταν φοβερός. Ήταν πάντα δίπλα μας. Πέρασα έναν πάρα πολύ καλό 1,5 χρόνο στο Ηράκλειο.Παίξαμε και στην Ευρώπη με ομάδες όπως οι Οσέρ και Φερεντσβάρος. Έχω φίλους στο Ηράκλειο και πάντα έχω τα καλύτερα συναισθήματα όταν αναφέρομαι στην παρουσία μου εκεί. Τα θυμάμαι όλα με χαμόγελο. Εύχομαι στον ΟΦΗ οτι καλύτερο”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Δεν είναι ευοίωνα τα πράγματα. Ευελπιστούμε να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα όμως υπάρχουν προβλήματα. Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο αφού φαίνεται να έχει λύσει προβλήματα που έχουν οι αντίπαλοί του”.

Για την εθνική μας ομάδα: “Δεν υπάρχει εύκολο ματς  και το έχουν καταλάβει οι διεθνείς μας. Η εθνική μας ξεκίνησε καλά και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Αρκεί να δείξει σοβαρότητα από την αρχή ως το τέλος. Η Βοσνία είναι καλή ομάδα και μας απειλεί. Επί Σάντος και επί Ρεχάγκελ η εθνική μας έχει ανέβει επίπεδο και δίνει το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις.  Ελπίζω οτι και πάλι θα περάσουμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Δεν χρειάζεται όμως γκρίνια. Είμαστε καλύτεροι από όλες τις ομάδες του ομίλου αλλά φυσικά δεν είμαστε η σούπερ ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook