Κοινή γραμμή ΟΦΗ – Άρη στην Σούπερ Λιγκ κατά των “μη δεδουλευμένων” χρημάτων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως διαρρέεται από την Αθήνα, ΟΦΗ και Άρης αναμένεται να θέσουν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ένα σημαντικό ζήτημα το οποίο αφορά τις προσφυγές και τα χρήματα που παίρνουν παίκτες δίχως να τα έχουν δουλέψει.

Εννοούμε τα χρήματα που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές όταν αποχωρούν και τα οποία αφορούν τα μελλοντικά χρόνια των συμβολαίων που έληξαν. Όπως π.χ. στον ΟΦΗ έχει συμβεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα αλλά συνέχισαν να πληρώνονται κανονικά (Σφακιανάκης, Καρακατσάνης, Ρόβας).

Όπως έχει γίνει γνωστό, δύο από τις ομάδες που σκοπεύουν να θίξουν το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ο Άρης και ο ΟΦΗ που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα. Όμως, δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ με τον Άρη που σκοπεύουν να ανοίξουν μέτωπο με τους δικηγόρους και τις εργασιακές συμβάσεις που έχουν ως αποτέλεσμα να επιδικάζονται στους παίκτες χρήματα που δεν έχουν δουλέψει και τα οποία δεν έπρεπε να παίρνουν. Ο ΟΦΗ για παράδειγμα στον Σφακιανάκη πλήρωσε όλο το συμβόλαιο του, παρά το γεγονός ότι έφυγε από το Ηράκλειο το 2009!

Το ζήτημα αυτό αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ και οι ΠΑΕ ελπίζουν ότι η διοργανώτρια αρχή θα σταθεί στο πλευρό τους ώστε με αυτόν τον τρόπο να μειωθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook