Γκαντιάγκα στο Gentikoule: “Ο Σαρ θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο συμπατριώτης του Μοχάμεντ Σαρ και παίκτης του Εργοτέλη Σεΐκ Γκαντιάγκα μίλησε στο Gentikoule και ήταν κατηγορηματικός για την αξία του 28χρονου αμυντικού: “Θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα”.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρινόμαυρων” έχει συνυπάρξει με τον υποψήφιο για το κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ και μιλώντας στο Gentikoule απαντάει στην ερώτηση που αφορά την αξία του πρώην κεντρικού αμυντικού της Σταντάρ Λιέγης: “Ο Σαρ έρχεται στον ΟΦΗ; Σοβαρά;” ήταν η πρώτη αντίδραση του αμυντικού μέσου του Εργοτέλη που συνεχίζει λέγοντας: “Θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ. Είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ μια ομάδα. Τα τελευταία χρόνια είχαμε χαθεί γιατί αγωνιζόμουν στην Κύπρο όμως αν είναι στην κατάσταση που ήταν στην Σταντάρ Λιέγης τότε θα κάνει την διαφορά στον ΟΦΗ και την Ελλάδα”.

Όσον αφορά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον 29χρονο στόπερ, ο Σεΐκ Γκαντιάγκα τονίζει ότι “είναι πολύ δυνατός αμυντικός και πανέξυπνος. Καλός με την μπάλα στα πόδια και στον αέρα είναι ανίκητος” ενώ για τον χαρακτήρα του προσθέτει “είναι άψογος και πολύ καλό παιδί”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook