Κουράκης: «Κάποια πολιτικά πρόσωπα έλεγαν ότι δεν θα πάρει άδεια ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης κάνοντας σημαντικές καταγγελίες που πρέπει να ψαχτούν κάνοντας λόγο για “πολιτικά πρόσωπα που διέδιδαν ότι ο ΟΦΗ δεν θα πάρει άδεια”.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ αφού τόνισε για τον φάκελο του ΟΦΗ ότι «ο ΟΦΗ δεν έχει καμία πλαστογραφία. Για να κατατεθεί ο φάκελος, «σκάσαμε» 200.000 ευρώ στο ΙΚΑ και την εφορία» ενώ στην συνέχεια προχώρησε σε «βόμβες»: «Γιατί κάποια πολιτικά πρόσωπα που δεν βρίσκονται σήμερα (σημ. χθες) εδώ έλεγαν από τον Δεκέμβρη ότι ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να πάρει άδεια; Και μάλιστα τηλεφωνούσαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη λέγοντας τους αυτά τα λόγια» είπε αρχικά και συνέχισε κάνοντας λόγο για διαφορετική ενημέρωση προς τον Υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο «όλοι έχουν την εντύπωση ότι ο ΟΦΗ δεν έχει πλήρη φάκελο. Από πού και ως που υπάρχει αυτή η εικόνα;».

Ο κύριος Κουράκης στην συνέχεια έκανε λόγο για «τουρίστες Πέερσμαν, Σουλεάπ» που πληρώθηκαν μέχρι το ακέραιο ενώ προχώρησε σε καταγγελίες για τον πόλεμο που δέχεται ο ΟΦΗ. «Ντροπή και αίσχος. Πως ήξεραν ότι ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα δεν θα πάρουν άδεια και ενημέρωναν την Βέροια και τον Πανθρακικό για να τους παραδώσουν. Είναι δυνατόν να παίρνει μέρος στα πλέι – οφ ομάδα που έχει 25 βαθμούς διαφορά από τον ΟΦΗ; Και να δείτε ότι ούτε ο Αστέρας Τρίπολης θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ. Γιατί θέλουν να ανεβάσουν δύο ομάδες που στήνουν τα πάντα»! Στην συνέχεια υπεραμύνθηκε για ακόμα μια φορά της πληρότητας του φακέλου του ΟΦΗ τονίζοντας ότι «αν υπάρχει έστω μια πλαστή υπογραφή, τότε να μπούμε όλοι φυλακή. Δεν μπορεί ο ΟΦΗ να μην συμμετέχει στα πλέι – οφ για παίκτες που έχουν πληρωθεί όλοι μέχρι τέλους».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook