Ραντεβού με ΟΠΑΠ και Nova για την αναδιάρθρωση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θετική έδειξε στην ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από την επόμενη σεζόν (με 18 ομάδες) η Super League, η οποία όμως θέτει δύο όρους τους οποίους θεωρεί απαράβατους. Τι δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Μώραλης.

Οι όροι που θέτει η Λίγκα για να συναινέσει στο θέμα της αναδιάρθρωσης είναι, πρώτον, να αυξηθεί η χορηγία του ΟΠΑΠ και, δεύτερον, να αναπροσαρμοστεί (προς το πάνω φυσικά) το τηλεοπτικό συμβόλαιο που δεσμεύει το Συνεταιρισμό με τη Nova.

Μιλώντας σχετικά, μετά τη συνεδρίαση της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Συζητήσαμε πολλά σοβαρά και κρίσιμα θέματα. Επιβεβαιώνουμε την αρχική μας θέση. Είμαστε θετικοί στην αναδιάρθρωση υπό προϋποθέσεις. Θα συναντηθούμε με τον ΟΠΑΠ και τη Nova για να εξετάσουμε τις συμβάσεις μας με αυτούς τους δύο οργανισμούς αφού λήγουν τον Ιούνιο του 2013. Προκύπτει θέμα όπως καταλαβαίνετε και με την αύξηση των ομάδων από 16 σε 18. Δεν ήταν δυνατό να λάβουμε μια απόφαση έτσι απλά.

Θα επικοινωνήσουμε και με τη Football League. Είμαστε θετικοί, αλλά όμως θα πρέπει να βρεθούν λύσεις και με το κανάλι και με τον ΟΠΑΠ. Υπάρχει θετική διάθεση και αν υλοποιηθούν αυτά που ζητάμε μπορούμε να προχωρήσουμε. Η απόφαση είναι ομόφωνη. Μπορούμε να πάμε σε πρωτάθλημα 18 ομάδων, εφόσον βρεθούν λύσεις στα θέματα που προανέφερα».

πηγή: contra

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook