Ενδεκάδα… ΘεσσαλοΝΙΚΗΣ με Ιωαννίδη μέσα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την 11αδα που ξεκίνησε κόντρα στον Άρη και τον Ιωαννίδη στα χαφ σκοπεύει να παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο όπως φάνηκε στην προπόνηση της Παρασκευής.

Δίχως αλλαγές στο βασικό σχήμα αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης την ερχόμενη Δευτέρα, τουλάχιστον όπως φάνηκε στην προπόνηση που έγινε στο “Βαρδινογιάννειο”. Σε αυτήν δεν πήρε μέρος ο Χρήστος Μπούρμπος που έκανε θεραπεία και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ, θα γίνει αυτό που περιμέναμε καθώς ο Γιώργος Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Μπανούση και τον Βερόν που θα έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο ενώ από εκεί και πέρα δεν έπονται σημαντικές αλλαγές.

Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μονιάκης, στο αριστερό ο Βάντο με τους Σόουζα – Χαριτωνίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ στην επίθεση η… συνήθης τριάδα με τους Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και Σίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook