Τελευταίες πινελιές πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο καταστρώνει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν ετοιμάζει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Άρη-πλην αυτής του Γιώργου Ιωαννίδη.

Ο τεχνικός της ομάδας του ΟΦΗ φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει με τον Γιώργο Ιωαννίδη να αναμένεται να είναι σε αυτή. Ο τεχνικός του ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ, θα γίνει αυτό που περιμέναμε καθώς ο Γιώργος Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Μπανούση και τον Βερόν που θα έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο ενώ από εκεί και πέρα δεν έπονται σημαντικές αλλαγές.

Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μονιάκης, στο αριστερό ο Βάντο με τους Σόουζα – Χαριτωνίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ στην επίθεση η… συνήθης τριάδα με τους Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου και Σίσιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook