Ολοκληρώνει την προετοιμασία του για αναχωρεί για Αθήνα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ με τον Νίκο Αναστόπουλο να φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης.

Σήμερα το πρωί στις 10.30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Δευτέρας στη Ν. Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιλέγει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή. Οριστικά εκτός για την αναμέτρηση της Δευτέρας έχει τεθεί ο Χρήστος Μπούρμπος.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου, 54χρονος τεχνικός σκέφτεται ένα σχήμα χωρίς πολλές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Άρη. Συγκεκριμένα ο τεχνικός του ΟΦΗ προσανατολίζεται σε μία αλλαγή, και αυτή έχει να κάνει με την είσοδο του Γιώργου Ιωαννίδη στην 11αδα.

‘Έτσι ο Γουναρίδης θα βρίσκεται κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά ο Μονιάκης, αριστερά ο Βάντο. με τους Σόουζα – Χαριτωνίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Γιώργος Ιωαννίδης θα αγωνιστεί στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Μπανούση και τον Βερόν που θα έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο . Στην επίθεση δεξιά θα είναι ο Κουτσιανικούλης, αριστερά ο Σίσιτς και στην κορυφή ο Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook