ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, ηττήθηκε με δύο αυτογκόλ από τον Πανιώνιο με 2-1!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρουσιάζοντας μια πολύ κακή εικόνα, ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα σκοράροντας μάλιστα με δύο αυτογκόλ (!). Εμφάνιση – καμπανάκι για την συνέχεια, αυτή της Νέας Σμύρνης.

Και μέσα σε όλα, ο ΟΦΗ έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για την μη υπόδειξη του πέναλτι υπέρ του Σίσιτς στην ανατροπή από τον Κουλοχέρη, κάτι που φαίνεται και από τα ριπλέι!

Απέναντι σε μια ομάδα που δεν ήταν πολύ καλύτερη – αλλά πολύ πιο οργανωμένη μέσα στο γήπεδο – ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Πανιώνιο δίχως να κάνει ούτε μια ευκαιρία σε 90 λεπτά παιχνιδιού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μόνος παρών ο Σίσιτς
Με την σέντρα του παιχνιδιού, ο μοναδικός παίκτης που έδειχνε να μπορεί να απειλήσει τον Πανιώνιο ήταν ο Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος εξτρεμ του ΟΦΗ πήρε πάνω του όλο το επιθετικό βάρος της ομάδας ωστόσο ήταν αποκλειστικά μόνος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνέχεια.

Τραγικό λάθος και… 1-0
Και ενώ ο ΟΦΗ προσπαθούσε να γίνει απειλητικός – με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας – ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους με το αυτογκόλ της χρονιάς! Ο Σίσιτς έδιωξε την μπάλα που πήρε ύψος, ο Γουναρίδης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Πλήρης απουσία μέχρι το 45′
Το προβάδισμα του Πανιωνίου και ο τρόπος με τον οποίο δέχτηκε το γκολ, φαίνεται ότι επηρέασε τους παίκτες του ΟΦΗ που άφησαν τα ηνία του αγώνα για τους γηπεδούχους. Ο ΟΦΗ προσπαθούσε κυρίως μέσω του Σίσιτς ωστόσο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κουραστεί ο Σλοβένος με αποτέλεσμα να πέσει στην συνέχεια η απόδοση του.

Πρόωρη… αντίδραση και νέο αυτογκόλ!
Οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με την καλή εικόνα του ΟΦΗ να κρατάει μόλις 10 λεπτά. Ο ΟΦΗ εκτός από την δική του, μέτρια έως κακή εμφάνιση, είχε απέναντι και την τύχη του με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 με το δεύτερο αυτογκόλ. Ο Βάντο ήταν εκείνος που σκόραρε στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Μείωση με… αυτογκόλ αλλά μηδέν αντίδραση
Στο 84′ ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Κουλοχέρη να βάζει στο παιχνίδι την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου όμως μέχρι εκεί. Παρά το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έδωσε χώρους στον ΟΦΗ, εκείνος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα, αποτέλεσμα απολύτως φυσιολογικό με βάση την εμφάνιση της ομάδας.

OΦΗ: Γουναρίδης, Μονιάκης, Βάντο, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Ζορμπάς (59′ Μπανούσης), Ιωαννίδης (74′ Καπουράνης), Βερόν, Σίσιτς, Κούτσιανικούλης (59′ Βιτώρος), Παπάζογλου

 Το LIVE CENTER του Gentikoule

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook