Την Πέμπτη βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

4.850 εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία το πρωί της Πέμπτης για τον αγώνα με την ΑΕΚ όπου θα είναι μόνο φίλαθλοι του ΟΦΗ μιας και η διοίκηση της ομάδας δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους.

Όπως είχαμε αναφέρει από χθες, ο ΟΦΗ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΑΕΚ για την παραχώρηση εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής τονίζοντας ότι η ζήτηση που υπάρχει είναι αρκετά μεγάλη ενώ τίθεται και θέμα ασφαλείας λόγω του αρκετού κόσμου που θα μεταβεί στην θύρα 1. Αυτά τονίστηκαν και στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο “Γεντί Κουλέ”.

Τον ΟΦΗ εκπροσώπησε ο Ανδρέας Μανουσάκης ενώ δεν ήταν παρών κάποιος εκπρόσωπος της ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Μανουσάκης επανέλαβε την πρόθεση της διοίκησης του ΟΦΗ να μην παρέχει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ θα τεθούν σε κυκλοφορία την Πέμπτη και συνολικά θα διατεθούν 4.850 εισιτήρια που αντιστοιχούν στις θύρες 1, 4, 5, 8 και κοστίζουν 10, 15 και 20 ευρώ αντίστοιχα.