“Σφίγγουν την θηλιά” υπόγειες και ύποπτες συμπεριφορές

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Σούπερ Λιγκ μετέθεσε για την επόμενη εβδομάδα την καταβολή των χρημάτων της πρώτης δόσης των τηλεοπτικών και οι “9” του Κίμωνα Ευαγγελάτου κατήγγειλαν την συμφωνία ζητώντας ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό των οφειλών που φτάνει τις 650 χιλ. ευρώ!

Σήμερα το μεσημέρι ο δικηγόρος τους Κίμωνας Ευαγγελάτος κατήγγειλε την σύμβαση εκχώρησης μεταξύ του ΟΦΗ και των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί και μέσα από την οποία θα εξοφλούνταν μέσω των χρημάτων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Και ενώ όλοι θα περίμεναν ότι θα δινόταν ένας μήνας διορίας για να έπαιρναν τα χρήματα τους τον Οκτώβριο, κάποιοι εξ’ αυτών – ΟΧΙ και ΟΙ ΕΝΝΕΑ – έδωσαν εντολή στον Κίμωνα Ευαγγελάτο να καταγγείλει την σύμβαση και ΑΠΑΙΤΟΥΝ πλέον 650.000 ευρώ!

Οι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι οι: Μπουλούτ, Κατσικογιάννης, Μπαρτζώκας, Ψωμάς, Κιάσσος, Κασμερίδης, Αγρίτης, Μπερτίν και Ρούσεφ. Ωστόσο, την ίδια ώρα η σύμβαση ΑΝΑΦΕΡΕΙ ότι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ αν δεν πάρουν τα χρήματα τους οι ποδοσφαιριστές, τότε θα εξοφληθούν από την επόμενη δόση που είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο.

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ δεν κρύβουν την ανυσυχία τους για την συγκεκριμένη υπόθεση και σήμερα το μεσημέρι είχαν επικοινωνία οι Μανώλης Φωτάκης και Κίμωνας Ευαγγελάτος με τον τελευταίο να τονίζει ότι θα ζητήσει την ενεργοποίηση αφαίρεσης βαθμών.

Μέσα σε… χρόνο ρεκόρ, ο Κίμωνας Ευαγγελάτος κίνησε τις διαδικασίες και ζήτησε την εκδίκαση της υπόθεσης για την ερχόμενη Τρίτη με την οποία ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ο ΟΦΗ με αφαίρεση βαθμών.

Πάντως εντύπωση προκαλεί η ύποπτη επιθυμία κάποιων εκ των 9 ποδοσφαιριστών που επιμένουν να ζητούν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ποσό και ΔΕΝ δέχονται κανέναν συμβιβασμό!