Ζαχαράκης δεξιά, δίλημμα για το κέντρο με Μπανούση ή Λαμπρόπουλο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Ζαχαράκης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας μεταθέτοντας τον Μανώλη Μονιάκη στο αριστερό ενώ Λαμπρόπουλος και Μπανούσης διεκδικούν μια θέση στην μεσαία γραμμή.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα εμπιστευτεί την δεξιά πλευρά στον Χανιώτη ποδοσφαιριστή που θα επανέλθει στην βασική 11αδα για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Ξάνθη πιστεύοντας ότι θα βρεθεί η λύση και στο… αριστερό με την μετάθεση του Μανώλη Μονιάκη.

Το δίλημμα που έχει ο τεχνικός του ΟΦΗ αφορά την μια θέση στην μεσαία γραμμή και τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τους Ματίας Βερόν και Γιώργο Λαμπρόπουλο. Μπανούσης και Λαμπρόπουλος διεκδικούν μια θέση. Το ποιος θα την πάρει, θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Λαμπρόπουλος είναι πιο δημιουργικός κεντρικός μέσος ενώ ο Μπανούσης τρέχει συνεχώς και η αλήθεια είναι ότι το κενό του φάνηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, εκπλήξεις δεν υπάρχουν με τους Σίσιτς – Κουτσιανικούλη να αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων του ΟΦΗ. Ο Γουναρίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Σόουζα – Χαριτωνίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook