Ζαχαράκης: «Το να παίζεις στον ΟΦΗ είναι μεγάλο κατόρθωμα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την μεγάλη του… «λαχτάρα» να παίξει με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ μίλησε ο Μανώλης Ζαχαράκης στον Athletic Radio 104,2 τονίζοντας ότι «έφτασε η ώρα μου να καθιερωθώ».

Ο 20χρονος μπακ του ΟΦΗ δεν έκρυψε την μεγάλη του χαρά που πλέον αποτελεί μέλος της «μεγάλης» ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «από μικρός ερχόμουν στο «Γεντί Κουλέ» από τα Χανιά για να δω τον ΟΦΗ και το να παίζεις στην ομάδα είναι μεγάλο κατόρθωμα».

Όσον αφορά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Μανώλης Ζαχαράκης υπογράμμισε ότι «ήταν μονόδρομος η νίκη επί της ΑΕΚ. Είχαμε πάθος και μπήκαμε στο παιχνίδι από την αρχή για να το πάρουμε. Στο τέλος πιεστήκαμε, όμως το ευχάριστο είναι ότι πήραμε τη νίκη και κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα».

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Μανώλης Ζαχαράκης

Για την φετινή του παρουσία: «Είναι ο τρίτος χρόνος μου στην ομάδα και αυτό περίμενα φέτος. Να έχω περισσότερες συμμετοχές, να με εμπιστευτεί ο προπονητής και να καταφέρω να καθιερωθώ στην ομάδα. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε. Δουλεύω σκληρά στην προπόνηση, με γνωρίζει ο προπονητής και σιγά – σιγά μέσα από την δουλειά, ήρθε η ώρα μου και ξεκίνησα στην βασική ενδεκάδα. Ήρθε η ώρα μου να καθιερωθώ μέσα από δουλειά αλλά και τις εμφανίσεις μου. Όσο προχωρούμε γινόμαστε όλοι καλύτεροι».

Για την συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών: «Σίγουρα, αυτό έπρεπε να είχε γίνει χρόνια νωρίτερα ώστε οι ομάδες να εμπιστεύονταν τα δικά τους παιδιά και τα οποία θα τις αγαπούσαν περισσότερο από κάποιους ξένους ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Ελλάδα».

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου: «Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η παρουσία του προπονητή και μας έχει βοηθήσει αρκετά ώστε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Μας βοηθάει πολύ στον ψυχολογικό τομέα γνωρίζοντας ο ίδιος τι περνάμε καθημερινά στις προπονήσεις. Θέλει να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να μπορούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για το γεγονός ότι παίζει σε πολλές διαφορετικές θέσεις: «Σίγουρα, έχω καθιερωθεί σε αρκετές θέσεις και το σημαντικό για εμένα είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπου μου χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίζω είτε αμυντικό χαφ, είτε δεξί μπακ».

“Το να παίζεις στον ΟΦΗ είναι
μεγάλο κατόρθωμα”

Για το πώς ένιωσε παίζοντας στο «Γεντί Κουλέ»: «Το να παίζεις στον ΟΦΗ είναι μεγάλο κατόρθωμα. Από μικρός ερχόμουν από τα Χανιά για να βλέπω τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Είναι σημαντικό να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο με αυτόν τον κόσμο. Κάθε νέος ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια: «Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, είμαστε προσηλωμένοι στον ΟΦΗ και πάντα, τα δίνουμε όλα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook