Παγωμένος: «Ο Γουναρίδης έδειξε ότι δεν φοβάται καθόλου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σάκης Παγωμένος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αντίδραση του Στέφανου Γουναρίδη μετά το «σοκ» της Ν. Σμύρνης αλλά και γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει ανάγκη για μεταγραφή τερματοφύλακα για την επόμενη 5ετια.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ βρέθηκε στο τεχνικό τιμ της ομάδας αιφνιδιαστικά, μετά την αποχώρηση του Κώστα Χανιωτάκη ωστόσο τα αποτελέσματα της δουλειάς του αποτυπώνονται στην παρουσία του Στέφανου Γουναρίδη.

Ο Σάκης Παγωμένος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τους Γουναρίδη, Αγριμάκη και Σαχσανίδη με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να είναι τυχερός που διαθέτει μια τριάδα νεαρών, ταλαντούχων και άκρως εξελίξιμων τερματοφυλάκων.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 σχολίασε την παρουσία του Στέφανου Γουναρίδη όπου στάθηκε στο θάρρος και την δύναμη που έδειξε ο 22χρονος γκολκίπερ μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο τονίζοντας ότι «η αντίδραση του έδειξε ότι είναι δυνατός και σε αυτήν την θέση όσοι δείχνουν χαρακτήρα έχουν και μέλλον μπροστά τους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Παγωμένος στον Αthletic Radio 104,2

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Έφυγε ένας μεγάλος προπονητής τερματοφυλάκων όπως ο Κώστας Χανιωτάκης. Ήμουν στην ΠΑΕ για 3 χρόνια, μετά την αποχώρηση του Κώστα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα για να βρεθώ στην μεγάλη ομάδα ώστε να τους βοηθήσω για ένα χρονικό διάστημα και ελπίζω να τους έπεισα για να παραμένω στην ομάδα».

«Ο Στέφανος δεν φοβήθηκε την πρόκληση της Σούπερ Λιγκ»

Για τον Στέφανο Γουναρίδη: «Είναι ένα νέο παιδί που διψάει για διάκριση, το μεγάλο του προσόν είναι ότι δουλεύει πάρα πολύ στην προπόνηση και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Ο Στέφανος είναι ένα παιδί που δεν φοβάται καθόλου. Ήρθε από ομάδες μικρότερης κατηγορίας όμως δεν φοβήθηκε καθόλου την πρόκληση της συμμετοχής στην Σούπερ Λιγκ. Η θέση του τερματοφύλακα είναι περίεργη και δύσκολη. Μπορεί να είσαι καλός στις προπονήσεις, να κάνεις καλά τα πάντα όμως όταν ξεκινάει ένα ματς μπορεί να μην είσαι έτοιμος ψυχολογικά. Όμως, ο Στέφανος μας δικαίωσε όλους. Και εμένα και τον Κώστα Χανιωτάκη αλλά και βέβαια την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Από τα φιλικά που αγωνίστηκε, έδειξε ότι δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα».

Για την εμφάνιση του μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Στην αρχή και εγώ πίστεψα ότι μετά από αυτό το γκολ που δέχτηκε στη Ν. Σμύρνη πως θα ήταν δύσκολο να επανέλθει αμέσως. Όμως, το ξεπέρασε πάνω στα 10 λεπτά και ήταν πανέτοιμος στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, αυτές οι φάσεις δείχνουν ποιος μπορεί να συνεχίσει και ποιος όχι. Εκεί πρέπει να φανεί ποιος είναι δυνατός και πως το ξεπερνάει. Ο Στέφανος το ξεπέρασε και αυτό αποδείχθηκε και στο επόμενο παιχνίδι δείχνοντας δυνατός και ότι διαθέτει χαρακτήρα».

«Τερματοφύλακες για 10 χρόνια»

Για τους τερματοφύλακες του ΟΦΗ: «Το βασικό δεν είναι να κερδίσουμε έναν τερματοφύλακα για μια χρονιά και να λέμε ότι «βγάλαμε την σαιζόν». Εμείς στοχεύουμε να έχουμε τρεις τερματοφύλακες που θα δουλεύουν συνέχεια ώστε ο ΟΦΗ να μην έχει ανάγκη για να κάνει μεταγραφή σε αυτήν την θέση για τα επόμενα 5 και 10 χρόνια».

Για την εμπιστοσύνη του Νίκου Αναστόπουλου: «Όταν δεν έχεις την εμπιστοσύνη του προπονητή σου, τότε δεν μπορείς να πας πουθενά. Το ότι τον πιστεύει ο προπονητής, είναι πολύ σημαντικό για εκείνον».

«Έχουμε μια εξάδα τερματοφυλάκων»

Για το ρίσκο που πήρε ο ΟΦΗ με νεαρούς τερματοφύλακες: «Αν θέλεις να πετύχεις κάτι και να διακριθείς, πρέπει να ρισκάρεις. Εμείς πήραμε το ρίσκο και πιστεύω ότι δικαιωνόμαστε. Ο ΟΦΗ είναι τυχερός που έχει αυτούς τους τερματοφύλακες. Είναι ευχάριστο για εμάς γιατί είναι διαφορετικά που έχουν ταλέντο και διάθεση για δουλειά και διαφορετικά με τερματοφύλακες που βρέθηκαν κατά τύχη εκεί. Και το καλό είναι ότι έρχονται και από πίσω καλοί τερματοφύλακες με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να έχει μια εξάδα παικτών που έχουν μπροστά τους όλο το μέλλον».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook