Καπουράνης: “Kλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στην δύναμη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA o Θωμάς Καπουράνης, ο οποίος υποστήριξε πως η σημερινή αναμέτρηση θα κριθεί στην δύναμη. 

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ…

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε σωστά όλη την εβδομάδα πριν από αυτό και τα καταφέραμε. Ο σκοπός ήταν η νίκη και μας βοήθησε πολύ ο κόσμος για να την πετύχουμε.

Για το αν η νίκη επί της ΑΕΚ δίνει μία ψυχολογική τόνωση για την συνέχεια…

Είναι πολύ σημαντική νίκη κυρίως στο ψυχολογικό τομέα για να πάμε πιο δυνατά στην συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα….

Πολύ δύσκολο γιατί  έχουν και αυτοί την ανάγκη για βαθμούς. Νομίζω πως θα πάει πιο πολύ στη δύναμη το παιχνίδι και εκεί θα κριθεί. Ο καλύτερος θεωρώ πως μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Για το αν έχει κάποιο αβαντάζ ή ντεζαβαντάζ η Κέρκυρα…

Νέα ομάδα με μικρά παιδιά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω θα πάει καθαρά στη δύναμη. Θα είναι κλειστό και θα πάει εκεί και θα πρέπει να βρούμε τρόπο για να πάρουμε το παιχνίδι

Για το αν ο ΟΦΗ τον βολεύει ο αμυντικός τρόπος παιχνιδιού για το συγκεκριμένο παιχνίδι…

Αυτό είναι το δυνατό σημείο. Να κρατήσουμε πίσω το μηδέν και έχουμε γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά και μπορούμε να βγούμε στην αντεπίθεση και να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook