Την μετάθεση του αγώνα με τον ΠΑΟ ζήτησε η Αστυνομία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί η σημερινή σύσκεψη να έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όμως η είδηση βγήκε για… άλλο παιχνίδι και συγκεκριμένα αυτό με τον Παναθηναϊκό όπου η αστυνομία ζητάει την μετάθεση του επειδή συμπίπτει με την αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου δεν θα έχουν διαθέσιμες δυνάμεις για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μάλιστα, το αίτημα έγινε παρουσία της ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά και του εκπροσώπου της Σούπερ Λιγκ ζητώντας την μετάθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

Την απόφαση για την μετάθεση ή όχι του αγώνα θα την πάρει η Σούπερ Λιγκ ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι την εβδομάδα που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός δεν έχει υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ μιας και ο επόμενος αγώνας είναι κόντρα στην Λάτσιο στις 8 Νοεμβρίου.

Όπως και να’ χει, είναι ένα ζήτημα που πρόκειται να απασχολήσει τον ΟΦΗ μέσα στο επόμενο διάστημα μιας και από την στιγμή που η Αστυνομία προβάλει αντιστάσεις για την διεξαγωγή του αγώνα, η Σούπερ Λιγκ καλείται να δει αν θα προχωρήσει στην μετάθεση του αγώνα ή όχι!

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook