Μαχλάς: “Νίκη για να πάμε ήρεμοι στην διακοπή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis, ο Νίκος Μαχλάς εξήρε τις σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι “το Σάββατο θέλουμε τη νίκη για να πάμε ήρεμοι στην διακοπή”.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είπε αρχικά για τις σχέσεις των δύο συλλόγων ότι “η σχέση μας με τον ΠΑΟΚ σε οπαδικό και διοικητικό επίπεδο είναι εξαιρετική. Είναι η ομορφιά του αθλητισμού αυτή. Πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν ευχαρίστηση, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι κόσμιος” ενώ για τον φετινό ΟΦΗ υπογράμμισε λέγοντας ότι “στον ΟΦΗ, δεδομένης της κρίσης, κάνουμε μία καλή προσπάθεια να προοδεύσει η ομάδα, αλλά και να βγάλουμε νέα παιδιά”.

Ο Νίκος Μαχλάς σχολίασε και την δική του σχέση με τον Ζήση Βρύζα χαρακτηρίζοντας τον “αδερφό του’ προσθέτοντας για το παιχνίδι του Σαββάτου: “Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Θέλουμε να κερδίσουμε εν όψει Πλατανιά και για να είμαστε ήρεμοι στη διακοπή και πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε. Από τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τον εκπληκτικό Γκαρσία, τον Λαζάρ και τον Λόρενς, τον Κλάους, τον “Σάλπι”, τον Έτο. Πάντα είναι συναρπαστικά παιχνίδια αυτά και ταιριάζουν και τα χρώματά μας. Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ τι να πω, είναι αδερφός μου”.