Αποκάλυψη ο Βιτώρος που “χτυπάει” ακόμα και την πόρτα της 11αδας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ήταν ο παίκτης που ήρθε στον ΟΦΗ από την χαμηλότερη κατηγορία παίζοντας στο περιφερειακό με τον Γιούχτα όμως προσαρμόστηκε αμέσως και έφτασε στο σημείο να διεκδικεί ακόμα και φανέλα βασικού.

Ο 20χρονος μέσος έλαμψε στο περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα της ομάδας των Αρχανών όπου… βρέθηκε από σπόντα αφού βρέθηκε από τον Παναθηναϊκό και την Παιανία στην Κρήτη.

Το καλοκαίρι που πέρασε πήγε στο «Βαρδινογιάννειο» προκειμένου να περάσει από τα τεστ του Αναστόπουλου που μόλις τον είδε άναψε αμέσως το «πράσινο φως». Ήδη, πέτυχε το πρώτο του γκολ (έστω και ανεπίσημα κόντρα στον Εργοτέλη) ενώ κόντρα στην Κέρκυρα πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ. Ο «Αναστό» τον εμπιστεύεται και δεν διστάζει να τον ρίξει στην Σούπερ Λιγκ όπου ήδη μετράει δύο εμφανίσεις.

Στο παιχνίδι της Κέρκυρας μπήκε στο γήπεδο παίζοντας στην αριστερή πλευρά ενώ μετά την είσοδο του Περογαμβράκη μετατοπίστηκε στον άξονα και η παρουσία του συνέβαλε τα μέγιστα στην βελτίωση της εικόνας του ΟΦΗ. Ο Βιτώρος διακρίνεται για την μεγάλη τεχνική του κατάρτιση έχοντας την δυνατότητα να χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια ενώ έχει μεγάλη ικανότητα και στα “στημένα”. Ωστόσο, το μεγάλο του προσόν και αυτό λένε στον ΟΦΗ είναι ότι προσαρμόστηκε πλήρως στις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ δείχνοντας έτοιμος να βοηθήσει άμεσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook