Γουναρίδης: “Ζω ένα όνειρο στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ένα όνειρο κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο Στέφανος Γουναρίδης που μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη ΤV τόνισε ότι “ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου”.

Ο 22χρονος γκολκίπερ του ΟΦΗ μίλησε στην εκπομπή “Μικτή Ζώνη” και αναφερόμενος στην φετινή του παρουσία στην ομάδα τόνισε ότι «η αλήθεια είναι ότι ζω ένα όνειρο. Πέρυσι ήμουν στον Αγροτικό Αστέρα και φέτος στον ΟΦΗ, που για μένα αποτελεί άλμα στην καριέρα μου. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να δικαιώσω, όσους πίστεψαν σε μένα και φυσικά τον κ. Αναστόπουλο».

Όσο για την πορεία του ΟΦΗ στην συνέχεια του πρωταθλήματος υπογράμμισε ότι «είμαστε μια νέα ομάδα και σίγουρα θέλουμε χρόνο για να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Πιστεύω, αυτό το διάστημα δε θα είναι μεγάλο και σε κάθε αγώνα πάμε με το σκεπτικό να διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά, όπου θα δουλέψουμε για να είμαστε απολύτως έτοιμοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook