Ανασόπουλος: «Δεν γνωρίζω για Σμαΐλη και Κόρινθο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Απορίας άξιον είναι πως ένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής δεν λαμβάνει υπόψη του τα στοιχεία που καταγγέλει ο ΟΦΗ και όμως ψηφίζει κατά του. Διαβάστε τι δήλωσε ο Νίκος Ανασόπουλος.

Όσο περνούν οι ημέρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην «φόρα» για τον τρόπο με τον ο ποίο διαχειρίζεται η ΕΠΟ τις τύχες των ομάδων. Και μπορεί, η Ομοσπονδία να εξέδωσε χθες ανακοίνωση βάλλοντας κατά των «άτακτων» που δεν την πιστεύουν ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική. Και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ένα εκ των μελών της επιτροπής που καταδίκασε τον ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Νίκος Ανασόπουλος.

Ο συγκεκριμένος κύριος ψήφισε κατά του ΟΦΗ δίχως να γνωρίζει όμως αν ευσταθεί η καταγγελία περί ασυμβίβαστου για τον Δημήτρη Σμαΐλη και την σχέση του με ομάδες.
Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2, ο Νίκος Ανασόπουλος δήλωσε άγνοια (!) για την παραπάνω καταγγελία λέγοντας ότι «ο κύριος Σμαΐλης δεν είναι υπάλληλος της ΕΠΟ. Από ότι γνωρίζω, ήταν λογιστής της ΠΑΕ Άγιος Δημήτριος όμως τώρα δεν υπάρχει. Όσον αφορά την σχέση του με την ΠΑΕ Κόρινθος, δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό».

«Όλη η φιλοσοφία και η λογική έχει να κάνει με την σύνθεση της επιτροπής. Δεν έχει μπει ερώτημα για το αν είναι παράτυπη η σύσταση της επιτροπής» απάντησε στο ζήτημα της παράνομης σύστασης της επιτροπής αδειοδότησης. Δηλαδή, δεν συζητήθηκε καν αυτό το θέμα που είναι και το σημαντικότερο;

Ακόμα μεγαλύτερη προσβολή της… νοημοσύνης είναι τα παρακάτω λόγια του όπου δήλωσε «oι αποφάσεις του οργάνου αδειοδότησης δεν προσβάλλονται. Είναι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ και δεν μπορείς να τους ξεπεράσεις. Αν υπήρχε μια αδυναμία σε ότι αφορά την επιτροπή, θα μπορούσαν ίσως να μπουν κάποιες ενστάσεις στην πρωτοβάθμια επιτροπή. Από την στιγμή που αποφασίζει το δευτεροβάθμιο όργανο, η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί τις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ και δεν γίνεται ανάκληση της απόφασης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook