Κουρδάκης: «Το 110% για τον ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την χαρά του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει η ομάδα.

Ο 24χρονος αμυντικός αποτέλεσε μια από τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του ΟΦΗ και μιλώντας για την εμφάνιση του στο παιχνίδι του Σαββάτου τόνισε ότι «ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για εμένα και πολύ περισσότερο όταν κάνω ντεμπούτο σε ένα γήπεδο όπως το «Γεντί Κουλέ». Μπήκα παθιασμένα στο γήπεδο για να τα δώσω όλα αλλά δυστυχώς δεν κερδίσαμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Κουρδάκης στον Athletic Radio 104,2.

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ: «Σε όλους στην ομάδα μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση αυτό το αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Παίξαμε για τη νίκη αλλά πιστεύω ότι προς το τέλος βλέποντας ότι πάει προς το «Χ» το ματς, επαναπαυτήκαμε και εμείς πηγαίνοντας για αυτό το αποτέλεσμα».

Για την μέχρι τώρα παρουσία του ΟΦΗ: «Σίγουρα, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι τώρα. Όμως, σημαντικό είναι όταν βρισκόμαστε σε κακή μέρα να μην χάνουμε τουλάχιστον. Όπως βρεθήκαμε σε κακή μέρα στα ματς με την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο όπου δυστυχώς χάσαμε».

“Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχουμε δείξει μέχρι τώρα”

Για την συνέχεια: «Πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και όσο πιο γρήγορα. Γίνεται ένα περίεργο πρωτάθλημα και αυτό το βλέπουν όλοι. Για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όμως δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα εφόσον παρουσιαστούμε σοβαροί και συνεχίσουμε την δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Έχουμε μεγαλύτερες δυνατότητες και πιστεύω ότι θα τις δείξουμε στην συνέχεια».

Για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί: «Θα μας ωφελήσει η διακοπή γιατί πρέπει να σκεφτείτε ότι η ομάδα στήθηκε την τελευταία στιγμή και δεν έχει κάνει προετοιμασία. Δεν έχουμε βρει ακόμα την χημεία που θέλουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν. Θέλουμε τη νίκη και για αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για τις δυνατότητες του ΟΦΗ: «Στις προπονήσεις βγαίνει η δουλειά ενώ αντιθέτως αυτό δεν συμβαίνει στα παιχνίδια. Σίγουρα, έχουμε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες και θα το δείξουμε στην συνέχεια».

“Όταν κάποιος πιστεύει σε εσένα, τότε εσύ τα δίνεις όλα”

Για τον ίδιο: «Στον ΟΦΗ μου έχουν δείξει από την αρχή που με πιστεύουν και με χαροποιεί αυτό το γεγονός. Όποτε πιστεύει κάποιος σε εσένα, τότε είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα για αυτόν για να ανταποδώσεις την εμπιστοσύνη. Αισθάνομαι καλά και έτοιμος παρά το γεγονός ότι καθυστέρησα να έρθω αργά στην ομάδα. Εννοείται πως όπου μου ζητηθεί να παίξω και μπορώ να ανταπεξέλθω, θα το κάνω με το 110% των δυνάμεων μου. Θέλω να προσπαθήσω για το καλύτερο και είμαι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον ΟΦΗ».