Πέππας: «Θα πάμε στον εισαγγελέα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των νομικών συμβούλων της ΠΑΕ ΟΦΗ Δημήτρης Πέππας που προστέθηκε και αυτός στην υπηρεσία της ομάδας, τόνισε σε δηλώσεις του ότι “θα πάμε στον εισαγγελέα και η υπόθεση θα ποινικοποιηθεί”. Παράλληλα ήταν κατηγορηματικός σε ότι έχει να κάνει με τις επόμενες ενέργειες λέγοντας ότι “θα εξετάσω σοβαρά το ενδεχόμενο, και αυτό είναι και εντολή από την ΠΑΕ ΟΦΗ, να κοιτάξω ποιες είναι οι ποινικές κυρώσεις. Αυτό σημαίνει ότι η υπόθεση θα ‘ποινικοποιηθεί’. Θα πάμε στον εισαγγελέα”.

Ο πρώην αθλητικός δικαστής που έχει έδρα τον Πειραιά μιλώντας στην ιστοσελίδα sportaction αναφέρθηκε στις τελευταίες ενέργειες του ΟΦΗ λέγοντας ότισήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε την αίτηση ανάκλησηςτης απόφασης της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ. Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε αίτημα να κληθεί σε νέα συνεδρίαση για να εκθέσει την άποψή της. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ έχει απόλυτα δίκιο και από νομικής και από ουσιαστικής άποψης. Έγιναν λάθη και γι’ αυτό μιλάμε και για μεθοδεύσεις. Επίσης και οι προηγούμενοι δικηγόροι, που χειριζόντουσαν την υπόθεση πιστεύω ότι το χειρίστηκαν σωστά και όλα τα χαρτιά ήταν αυτά που έπρεπε να είναι”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να προσφύγει ο ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια, το χαρακτήρισε ως “τελευταία λύση” υπογραμμίζοντας ότι “η προσφυγή της ΠΑΕ ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια εξετάζεται ως η τελευταία λύση. Αν καταθέσει την προσφυγή και κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα αυτό σημαίνει ότι σταματάει η ισχύ των μέχρι τώρα αποφάσεων”.

Τέλος ο κ. Πέππας σημείωσε ότι οι Κρητικοί αναμένουν την απόφαση μέσα στην εβδομάδα “παράνομα κράτησαν το φάκελο στο συρτάρι τους. Την απόφαση δεν την πήρε το αρμόδιο δικαστήριο, αλλά η εκτελεστική επιτροπή. Πολύ σύντομα περιμένουμε τα αποτελέσματα και σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook