Κάλαϊτζιτς: «Δυστυχώς, έτσι είναι η Ελλάδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζέλικο Κάλαΐτζιτς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα δίχως να κρύψει και αυτός την απορία του για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ αναφερόμενος στο πως αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές αυτήν την ιστορία τόνισε ότι «σίγουρα, περνάμε μια δύσκολη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει και για εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν είναι καλά τα πράγματα. Εμείς τι να κάνουμε; Παλέψαμε όλη την χρονιά και αξίζαμε να πάρουμε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ. Δυστυχώς, έτσι είναι η Ελλάδα. Πέρυσι μας έκοψαν την άνοδο και φέτος έκαναν το ίδιο αλλά με άλλον τρόπο».

Όσον αφορά, την αντιμετώπιση που έχει δει ο ίδιος απέναντι στον ΟΦΗ, ο Κάλαϊτζιτς είπε ότι «αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι βρίσκομαι 1,5 χρόνο στον ΟΦΗ και ποτέ δεν βγήκε καμία υπέρ μας απόφαση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, έχει περισσότερο κόσμο από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ και όμως δεν τον θέλουν στην μεγάλη κατηγορία. Μάλλον θέλουν ομάδες δίχως ιστορία και δίχως φιλάθλους».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε το χθεσινό ρεπορτάζ του gentikoule.gr για το τι τους είπε ο Νίκος Αναστόπουλος λέγοντας ότι «o προπονητής μας, μας είπε να κάνουμε υπομονή δύο ημέρες όμως σίγουρα δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη ψυχολογία μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει».

Τέλος, για το τι κινήσεις σκοπεύουν να γίνουν από τον ίδιο, δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω από ότι: «Εγώ νομίζω και πιστεύω ότι οι δικοί μας άνθρωποι που έκαναν όλα όσα μπορούσαν για να πάρουν την άδεια. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης όμως τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Αν δεν αλλάξει κάτι, θα πάμε διακοπές και στην συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα δεν μπορώ να πω κάτι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook