Ξεκούραση σήμερα και από Δευτέρα φορτσάρει εν όψει Πλατανιά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις όπου και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πλατανιά. 

Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Ρούβα ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε σήμερα να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα γεμίσουν τις “μπαταρίες” τους και από την Δευτέρα άπαντες θα κινούνται σε ρυθμούς Πλατανιά. Ο τεχνικός του ΟΦΗ έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο φιλικό με τον Ρούβα, το οποίο και δεν αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία και περιμένει από αυτούς να δείξουν διαφορετική εικόνα στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στον ΟΦΗ κρατάνε και την εμφάνιση του Σαρ, ο οποίος χθες έδειξε θετικά στοιχεία αν και δεν πιέστηκε και περιμένουν αρκετά από αυτόν στην συνέχεια. Ο στόπερ του ΟΦΗ φαίνεται πως δεν είναι ακόμα έτοιμος 100% για να βγάλει ενενηντάλεπτο, ωστόσο μπορεί να προσφέρει σε υψηλά τέμπο και 60-70 λεπτά. Ο Σαρ αναμένεται να ανεβάσει στροφές μέσα στην εβδομάδα και το πιθανότερο είναι να βρίσκεται και στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι στα Περιβόλια. Αντίθετα τα νέα δεν είναι τόσο θετικά για τον Χρήστο Μπούρμπο, το ντεμπούτο του οποίου για φέτος φαίνεται να μετατίθεται.Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ πριν την αναμέτρηση με τον Ρούβα ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να μην χρησιμοποιηθεί. Ο Μπούρμπος φαίνεται πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορεί να είναι στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλο για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook