Κάνει την… διαφορά ο ανέτοιμος Σαρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως γράφαμε από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Σενεγαλέζος δεν είναι σε θέση να βγάλει ολόκληρο το 90λεπτο και χθες επιβεβαιωθήκαμε. Ο Μοχάμεντ Σαρ δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός ωστόσο είναι δεδομένο πως αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά στα μετόπισθεν.

Ο Σαρ… 100% δεν μπορεί να κριθεί μιας και δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση από την επίθεση του Ρούβα ωστόσο έδειξε κάποια στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν ως ποδοσφαιριστή. Αρχικά, να πούμε ότι ο Σενεγαλέζος είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και δεν έχασε ούτε μια κεφαλιά. Επίσης, έδειξε ότι τον χαρακτηρίζει μεγάλη ψυχραιμία στο παιχνίδι του με πολύ καλές μεταβιβάσεις και άψογη τεχνική κατάρτιση επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαμε από την παρουσία του στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

Ωστόσο, ο 29χρονος στόπερ έδειξε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος και στον ΟΦΗ το γνωρίζουν καλά αυτό και όλα δείχνουν ότι δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Πάντως, είναι δεδομένο πως με βάση την εικόνα που παρουσίασε κόντρα στον Ρούβα θα είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Μοχάμεντ Σαρ πέρασε με επιτυχία το τεστ του Τυμπακίου μιας και η εικόνα που παρουσίασε δείχνει ότι είναι έτοιμος και σε θέση να κάνει την διαφορά στα μετόπισθεν του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook