Πρόβλημα με Ιωαννίδη που θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τα Περιβόλια!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια σημαντική απουσία ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά καθώς ο 24χρονος μέσος δεν προπονήθηκε λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και στην ομάδα εκφράζουν φόβους για τράβηγμα!

Δυσάρεστα νέα είχε η απογευματινή προπόνηση για το Νίκο Αναστόπουλο που είδε τον Γιώργο Ιωαννίδη να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς (που αποκόμισε από το φιλικό με τον Ρούβα) και την Τρίτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Το αν υπάρχει πρόβλημα εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά θα εκτιμηθεί την Τρίτη οπότε και ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ θα υποβληθεί σε μαγνητική. Μέσα από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και στον ΟΦΗ θα γνωρίζουν τι θα γίνει εν όψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. Στον ΟΦΗ δεν κρύβουν τους φόβους τους ότι μπορεί να έχει υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς, κάτι που ενδεχομένως να κρίνει και την συμμετοχή του για το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας.

Ενοχλήσεις στο γόνατο οι Σαρ, Καπουράνης
Τα προβλήματα για το Νίκο Αναστόπουλο δεν σταματούν μόνο στον Ιωαννίδη αφού στην προπόνηση της Δευτέρας αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στο γόνατο οι Μοχάμεντ Σαρ, Θωμάς Καπουράνης. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και την Τρίτη θα φανεί αν τίθεται θέμα εν όψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook