Πολύ καλή ψυχολογία στο “Βαρδινογιάννειο”, όλοι θέλουν το πρώτο “διπλό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως γράφαμε και τις προηγούμενες ημέρες, άπαντες στον ΟΦΗ αντιμετωπίζουν το ματς με τον Πλατανιά όπως όλα τα άλλα με τους παίκτες να νιώθουν πολύ καλά και να σκέφτονται πως θα έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Άπαντες στο “Βαρδινογιάννειο” έχουν μπει σε ρυθμούς Πλατανιά και ήδη το σύνθημα για το παιχνίδι της Δευτέρας μέσα από τις δηλώσεις των Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι στον ΟΦΗ θέλουν πολύ να έρθει η πρώτη εκτός έδρας νίκη. Όχι τόσο λόγω Πλατανιά, όσο ότι ακολουθούν δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια με ΠΑΟ, Ολυμπιακό και θα είναι ότι καλύτερο για τον κόσμο να γεμίσει το “Γεντί Κουλέ” στο παιχνίδι με τους “πράσινους”.

Άλλωστε, γνωρίζουν στην ομάδα ότι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, τότε και ο κόσμος θα έχει ακόμα ένα κίνητρο για να έρθει στο γήπεδο – σε συνδυασμό με τις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων – στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για αυτόν τον λόγο, ο Νίκος Αναστόπουλος επιδόθηκε την Τρίτη σε ψυχολογικές “ντόπες” στην προπόνηση διατηρώντας ένα χαλαρό κλίμα εν όψει της τελικής ευθείας της προετοιμασίας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook