Με κόσμο στα Χανιά ο ΟΦΗ;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας των Χανίων, ο ΟΦΗ αναμένεται να έχει την υποστήριξη των φιλάθλων του στο ματς με τον Πλατανιά μιας και ήδη έχουν προμηθευτεί – σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα – περίπου 100 εισιτήρια.

Η μεγάλη λαχτάρα και επιθυμία των φιλάθλων του ΟΦΗ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους έφτασε μέχρι τα Χανιά και αν ευσταθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” τότε η ομάδα δεν θα είναι μόνη της ούτε στα Περιβόλια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ήδη φίλαθλοι του ΟΦΗ από ολόκληρη την Κρήτη έχουν προμηθευτεί περίπου 100 εισιτήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι δείχνοντας την μεγάλη τους επιθυμία να βρεθούν στο γήπεδο.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο συζητήθηκε στην χθεσινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας όπου τονίστηκε από την πλευρά της Αστυνομίας ότι σε περίπτωση που γίνει αυτό, τότε οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα κατευθυνθούν σε ένα σημείο του γηπέδου προκειμένου να καθίσουν όλοι μαζί. Το τι θα γίνει, θα το γνωρίζουμε την ημέρα του αγώνα αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook