Δοκιμές “Αναστό” με Σαρ, Βιτώρο σε άμυνα και κέντρο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος συνεχίζει να διατηρεί “κλειστά χαρτιά” για το ματς με τον Πλατανιά ενώ ενδέχεται να δούμε και… εκπλήξεις με Σαρ, Βιτώρο.

Ενδεικτικό του ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιους “11” θα ρίξει στην μάχη των Περιβολίων είναι το γεγονός ότι στις τελευταίες προπονήσεις έχει ανακατέψει την τράπουλα.

Όπως αναφέραμε χθες, εκείνος που θα πάρει φανέλα βασικού μετά τον τραυματισμό του Ιωαννίδη είναι ο Παναγιώτης Ζορμπάς ωστόσο στις προπονήσεις δοκίμασε και τον Βιτώρο στην τριάδα του κέντρου. Ο 20χρονος μέσος είναι ο μοναδικός αριστεροπόδαρος μέσος και πάει αρκετά καλά στις προπονήσεις παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο.

Αν προτιμηθεί ο Βιτώρος, τότε θα αγωνιστεί ως αριστερός εσωτερικός μέσος με τον Μπανούση δίπλα του και τον Βερόν μπροστά έχοντας περισσότερα δημιουργικά καθήκοντα.

Όσον αφορά τον Μοχάμεντ Σαρ, ο Αναστόπουλος τον έβαλε μαζί με τον Λάζαρο Χαριτωνίδη και μάλιστα στο δίτερμα οι δυο τους έπαιξαν μαζί για αρκετή ώρα. Ο Σενεγαλέζος δείχνει ότι είναι έτοιμος και πλέον χτυπάει την πόρτα της 11αδας του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook