Θέλει να ολοκληρώσει άμεσα το πραξικόπημα ο Καλογιάννης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να ολοκληρώσει άμεσα το πραξικόπημα κατά του ΟΦΗ θέλει ο Σπύρος Καλογιάννης, με την διοργανώτρια αρχή να στέλνει προσκλήσεις σε όλες τις ΠΑΕ για επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής και κλήρωση για τα πλέι οφ την προσεχή Παρασκευή. Ο Καλογιάννης λόγο των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στην ουρά της βαθμολογίας θέλει να επικυρώσει την βαθμολογία στις θέσεις 1-9 ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα πλέι-οφ.

Μόνο που οι εκκρεμοδικίες οι οποίες υφίστανται σε όλα τα επίπεδα, θέτουν εν αμφιβόλω τη διαδικασία αυτή και φυσικά την έναρξη των πλέι οφ.
Στόχος λοιπόν του κ. Καλογιάννη είναι να γίνει η επικύρωση κατά το ήμισυ (όπως έκανε η Σούπερ Λίγκα), δηλαδή μονάχα μέχρι και την 9η θέση, ώστε τουλάχιστον τα πλέι οφ να ξεκινήσουν άμεσα.

Τα παραπάνω, ωστόσο, μόνο ως δεδομένα δεν μπορούν να θεωρηθούν, μιας και υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμοδικίες (ενστάσεις, καταγγελίες, εφέσεις, έλεγχος για πλαστογραφίες κλπ). Ειδικά για τα πλέι οφ, η υπόθεση που τα επηρεάζει είναι η ένσταση του Ιωνικού κατά του κύρους του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας, λόγω πλαστογραφίας των Καρδιτσιωτών. Η υπόθεση αυτή εκδικάζεται σήμερα. Αν αναβληθεί, τα πλέι οφ (στα οποία μετέχουν οι Δραμινοί) πιθανότατα θα «κολλήσουν». Αλλά ακόμη και να εκδικαστεί πρωτόδικα, η λογική λέει ότι θα ασκηθεί έφεση από τον θιγμένο της απόφασης και η εκκρεμοδικία θα διατηρηθεί μέχρι να τελεσιδικήσει στην Επιτροπή Εφέσεων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook