Με κινητήριο μοχλό τον Ζορμπά ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 25χρονος μέσος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πλατανιά καθώς καλείται να κάνει “μάγκες” τους συμπαίκτες του και ο ίδιος να αποδείξει την μεγάλη αξία του.

Για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Παναγιώτης Ζορμπάς αναμένεται να αγωνιστεί στην φυσιολογική του θέση στο 4-2-3-1 με το οποίο σκοπεύει ο Νίκος Αναστόπουλος να παρατάξει τον ΟΦΗ.

Η παρουσία του “Ζορμπίνιο” θα παίξει καταλυτικό ρόλο στα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ μιας και από τα δικά του πόδια θα ξεκινούν οι επιθέσεις της ομάδας ενώ ο ίδιος πρέπει να εκμεταλλευτεί την υπεροπλία που έχει η ομάδα σε ύψος με την παρουσία των Παπάζογλου και “Σίλε”.

Αλλαγή πλάνων στην 11αδα του ΟΦΗ δεν πρόκειται να υπάρξει με τον Γουναρίδη να είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Ζαχαράκης, αριστερά ο Μονιάκης ενώ οι Χαριτωνίδης – Σόουζα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μπανούσης, Βερόν πίσω από τον Ζορμπά και στην επίθεση η… “αγία τριάδα” με Σίσιτς, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook