“Σημαντική νίκη, την κατάλληλη στιγμή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος τόνισε πως η νίκη του ΟΦΗ ήρθε την κατάλληλη στιγμή. 

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Ήταν μια σημαντική νίκη , μια νικη που χρειαζομασταν. Είμαστε μια νέα ομάδα που σκαλί σκαλί ξέχωρα από τους βαθμούς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο που μας ακολούθησε αλλα και αυτούς που έμειναν στο Ηράκλειο. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο δύσκολο που ακολουθεί με τον ΠΑΟ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που παρά την ισοφάριση δεν το έβαλαν κάτω και νικήσανε. Ήταν μια δίκαι και σημαντική νίκη.

Ερωτώμενος για το γεγονός πως ο ΟΦΗ μετά την ισοφάριση φάνηκε να μην κυνηγάει τη νίκη και να βολεύεται με το “Χ” ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε

Αν δεν κυνηγήσεις τη νίκη πως θα έρθει; Και η Eθνική έπαιξε ένα παιχνίδι, δεν έκανε πολλές φάσεις αλλα το πήρε. Αν δεν το κυνηγήσεις δεν μπορείς να το πάρεις. Παίξαμε σωστά. Καμία τύχη. Είμαστε αναγκασμένοι σαν ΟΦΗ όπου και αν παίζουμε να κυνηγάγαμε τη νίκη. Σε καποια παιχνίδια το αποτέλεσμα σου βγαίνει και σε κάποια δεν σου βγαίνει. Πρέπει να κοιτάς και τον αντίπαλο. Στον ΟΦΗ είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν κερδίζουμε.

Για το αν ήταν τυχερός ο ΟΦΗ ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε

Περίμεναμε την πίεση από τον Πλατανιά μετά το γκολ μας. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς θα κυνηγήσει την ισοφάριση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αν. Και εμείς αν είχε μπει το γκολ του Κουτσιανικούλη θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει με 0-2 και να γίνει πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον Πλατανιά.

Κληθείς να κάνει ένα σχόλια για τον Πλατανιά ο Νίκος Αναστόπουλος είπε:

Ο Πλατανιάς είναι μια συμπαθείς προς εμένα ομάδα. Εχει κάνει μια αξιόλογη πορεία και από κει πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Μπορεί να μην παίξεις καλά αλλά να πάρεις το αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς να σχολιάσει το λάθος του Γουναρίδη στο πρώτο γκολ ο “Αλενατόρε” τόνισε:

Ξέρω πάρα πολύ καλά το πόσο δύσκολο είναι να είσαι  τερματοφύλακας.Έκανε ένα λάθος, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι. Είχε και καλές επεμβάσεις. Είμαστε μια νέα ομάδα. Ξέρουμε όλοι πόσο βαριά είναι η φανέλα. Εμπιστευόμαστε τον τερματοφύλακας μας,όπως όλα τα παιδιά. Δεν μπορείς να αλλάζεις το τερματοφύλακα από ένα λάθος. Έκανε και σωστές επεμβάσεις. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Μόνο από την δουλειά θα προεδρεύσουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook