Γουναρίδης: “Ο τερματοφύλακας έχει τα καλά του και τα κακά του…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με απόλυτο γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο Στέφανος Γουναρίδης τα συναισθήματα του για τη νίκη του ΟΦΗ στα Περιβόλια αλλά και το γεγονός ότι από… μοιραίος εξελίχθηκε σε ήρωα για την ομάδα.

Μιλώντας στη NOVA, o 22χρονος τερματοφύλακας είπε αρχικά για τις επέμβασεις του «σημασία για εμένα έχουνε οι τρεις βαθμοί και το γεγονός ότι κέρδισε η ομάδα μου. Εγώ πρέπει να είμαι έτοιμος σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς». Και συνέχισε λέγοντας για το “τρίποντο” στα Περιβόλια: «Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας στο οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και έπειτα, ο Γουναρίδης συμπλήρωσε λέγοντας «η θέση του τερματοφύλακα έχει και τα καλά της και τα κακά της. Το σημαντικό είναι ότι δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω . Η ζωή συνεχίζεται και κάθε ημέρα πρέπει να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος.»

Και βέβαια δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην παρουσία του κόσμου ευχαριστώντας τον για την συμπαράσταση του: «Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γιατί είναι δίπλα μας σε κάθε αγωνιστική είτε εντός , είτε εκτός έδρας. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε κάθε Κυριακή να είναι χαρούμενοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook