Λαμπρόπουλος: “Πάμε πιο άνετα στο ματς με τον ΠΑΟ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την άνεση, βαθμολογική και ψυχολογική, που έχει πλέον ο ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο “χρυσός” σκόρερ της ομάδας Ανδρέας Λαμπρόπουλος.

Ο μέσος του ΟΦΗ μιλώντας στην κάμερα της NOVA είπε για την σπουδαία νίκη στα Περιβόλια ότι «ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και καταφέραμε να προηγηθούμε. Από την στιγμή που βάλαμε το γκολ και μετά η αλήθεια είναι ο Πλατανιάς μας πίεσε αλλά έτσι είναι τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε και στη συνέχεια θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να χάσουμε. Ο ΟΦΗ όμως είναι μεγάλη ομάδα και τέτοιες νίκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Ειδικά όταν αυτές οι νίκες έρχονται σε μια έδρα όπως αυτή του Πλατανιά και σε ένα  κρητικό ντέρμπι» και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή συγκομιδή στις πρώτες επτά αγωνιστικές και η νίκη στον Πλατανιά θα μας βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια. Θα πάμε στο επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό πολύ πιο άνετοι από το αν δεν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και από αυτό το ματς».

Όσον αφορά τα γκολ, το δικό του και του Σίσιτς, απλά σχόλιασε λέγοντας ότι «και τα δύο τέρματα ήταν πολύ ωραία και μακάρι να μπαίνουν τέτοια γκολ στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά για την ομάδα μου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook