Λαμπρόπουλος: “Όταν μου ήρθε η μπάλα στα πόδια, δεν το σκέφτηκα και πολύ…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στην χθεσινή νίκη επί του Πλατανιά, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος μίλησε για το γκολ που πέτυχε ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μίρνες Σίσιτς χαρακτηρίζοντας τον ως τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας.

Μιλώντας στον Sentra, ο 24χρονος μέσος είπε για το γκολ που πέτυχε λέγοντας ότι «όταν σημειώνεις ένα σημαντικό για το γκολ ομάδα, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω του τραυματισμού μου, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που σου δημιουργεί. Με το που ήρθε η μπάλα στα πόδια μου κι έκανα καλό κοντρόλ, δεν το σκέφτηκα πολύ για να κάνω το σουτ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος

Από εκεί και πέρα, για τη σημασία της νίκης επί του Πλατανιά, είπε: «Υπήρξε πολύ μεγάλη ικανοποίηση στα αποδυτήρια και κατά τη διάρκεια της επιστροφής στο Ηράκλειο. Είναι μια νίκη μεγάλης σημασίας, που μας δίνει βαθμολογική ανάσα και τονώνει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε δεχθεί νωρίς το γκολ στο β’ ημίχρονο, θα κρατούσαμε εύκολα το προβάδισμα του 1-0, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και πήραμε το παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πού είναι η δύναμη του ΟΦΗ: «Η φετινή ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Τα νέα παιδιά θέλουν μέσα από την παρουσία τους να αναδειχθούν. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες μεσοεπιθετικά, ενώ τα νέα παιδιά στην άμυνα δίνουν και την ψυχή τους».

Για το γκολ του Σίσιτς: «Σίγουρα το γκολ που σημείωσε ήταν πιο εντυπωσιακό από το δικό μου. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Είναι τρομερά δυνατός, με πολλή ποιότητα στο παιχνίδι του. Είναι ο πιο σημαντικός παίκτης για εμάς».

Για τη μέχρι τώρα καριέρα του και τους στόχους τους σε αυτή την περίοδο: «Σίγουρα, ίσως να είχα μία πιο γεμάτη πορεία, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι όπως είναι το σύστημα στην Ελλάδα, είναι πιο δύσκολο για έναν νέο ποδοσφαιριστή να εξελιχθεί. Η αλήθεια είναι ότι φέτος στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με ταλέντο που παίρνουν ευκαιρίες. Αυτό που θέλω είναι μέσα από την παρουσία μου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει μία άνετη παραμονή».

Για τη δοκιμή του το καλοκαίρι στην Πιτέρμπορο και τη Χαλ: «Έμεινα στην Αγγλία ένα μήνα και δοκιμάστηκα. Ήταν μια σημαντική εμπειρία. Το κλίμα, οι εγκαταστάσεις, αυτά που προσφέρουν σε έναν ποδοσφαιριστή εκεί, δεν μπορούν να προσφερθούν στην Ελλάδα. Εκεί οι συνθήκες σε βοηθούν να αναδειχθείς πιο εύκολα, ελπίζω κάποια στιγμή να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου».

Για την επίθεση στο πούλμαν της ομάδας κατά την επιστροφή της στο Ηράκλειο: «Κάποια στιγμή ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ στο πίσω τζάμι του πούλμαν, αλλά από τη στιγμή που δεν έσπασε, δεν υπήρξε μεγάλη αναταραχή».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος σε ουρά και κορυφή: «Στην ουρά ακόμα δεν υπάρχει κάποια ομάδα που έχει μείνει πίσω. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει μόλις δύο βαθμούς, αλλά είναι η ΑΕΚ και κάποια στιγμή θα πάρει βαθμούς. Ο Άρης πιστεύω ότι σύντομα θα ανακάμψει, ακόμα είναι νωρίς. Στην κορυφή ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook