“Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ψυχολογικά εν όψει Παναθηναϊκού”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος ήδη ξεκίνησε να κοιτάζει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε στο NOVAΣΠΟΡΦΜ “θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος όμως εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

Για τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά:
«Ήταν ένα ήσυχο παιχνίδι και πήραμε μία δίκαιη νίκη και πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης. Ήταν το πιο σημαντικό αποτέλεσμα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Εμείς μπήκαμε με σκοπό να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, δεν είχαμε πολύ καλή απόδοση, ωστόσο πήραμε τη νίκη, την οποία την αφιερώνουμε στους φίλους μας για τους λόγους που προαναφέραμε».

Για τις διαφορές του φετινού ΟΦΗ με τον περσινό:
«Οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση. Πρέπει να κοιτάμε το σήμερα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να διασφαλίσουμε τη σωτηρία όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Εγώ ξέρω ότι ο περσινός ΟΦΗ έχεις πολλές διαφορές από τον φετινό. Συνεπώς, είναι λάθος να συγκρίνουμε.

Στη χθεσινή αναμέτρηση έπαιζαν μόνο δύο παίκτες που ήταν στην ομάδα από πέρυσι. Τα παιδιά είναι νέα και πρέπει λιθαράκι-λιθαράκι να χτίσουμε μία ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει βαθμούς. Μια νέα ομάδα δεν μπορεί να κάνει μαγικά από τη μία ημέρα στην άλλη. Το καλό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες, η ρέντα είναι θέμα μέρας. Χθες είχαμε διάθεση και το γκολ θα έρθει».

Για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει πτωτική απόδοση. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία μεγάλη ομάδα και νομίζω πως θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερος. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και στον τομέα της ψυχολογίας, αλλά και της οργάνωσης. Τα παιχνίδια που έχουμε χάσει, είναι από δικά μας λάθη και όχι γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος».

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Champions League κόντρα στη Μονπελιέ:
«Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι, το οποίο αν το κερδίσει θα μπει γερά ξανά στο παιχνίδι, αν όχι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Σχετικά, με τον Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις, αλλά ο κόσμος θέλει να δει και θέαμα. Το φετινό πρωτάθλημα είναι υποδεέστερο, για αυτό και ο κόσμος θέλει καλύτερο θέαμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook