Έτοιμος ο Μπούρμπος – παρών ο Ροβύθης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χρήστος Μπούρμπος αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στον Αλμυρό δείχνοντας ότι βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενώ ο Ροβύθης έδειξε για ακόμα μια φορά την ευχέρεια που διαθέτει στο σκοράρισμα.

Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του ΟΦΗ κόντρα στον Αλμυρό (3-2) στέλνοντας το μήνυμα στο Νίκο Αναστόπουλο αφού καταφέρνει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Το άλλο γκολ πέτυχε ο Στέργος Χατζηκοσμάς.

Πάντως, τα ευχάριστα νέα αφορούν τον Χρήστο Μπούρμπο που δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και το οποίο τον έχει αφήσει εκτός δράσης μέχρι στιγμής. Ο 29χρονος μπακ του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό κόντρα στον Αλμυρό δίχως μάλιστα να αισθανθεί κάποια ενόχληση.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους Αγριμάκη, Βαλεριάνο, Βάντο, Σαρ, Χαριτωνίδη, Μπούρμπο, Λαμπρόπουλο, Χατζηκοσμά, Νυκταρή, Ροβίθη και Καπουράνη.

Οι υπόλοιποι παίκτες που έπαιξαν τουλάχιστον από ένα ημίχρονο στα Χανιά έκαναν αποθεραπεία. Ο Ιωαννίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Περογαμβράκης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σαχσανίδης πήγε στο ΒΑΚ αλλά δεν προπονήθηκε γιατί έχει καταβληθεί από μια ίωση. Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη με προπόνηση πρωί και απόγευμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook