Πατεμτζής: “Ο ΟΦΗ πήρε το ματς με σωστή τακτική”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Πατεμτζής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Πλατανιά όπου στάθηκε στην τακτική που ακολούθησε ο Νίκος Αναστόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Πατεμτζής

Για τον ΟΦΗ και το ματς με τον Πλατανιά: Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Μόνο το γκολ του Σίσιτς άξιζε. Στην επανάληψη ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και έχασε ευκαιρίες όμως ο ΟΦΗ με σωστή τακτική πήρε την νίκη. Ο Σίσιτς έκανε την διαφορά και φαίνεται οτι είναι το “άλφα και το ωμέγα” στον φετινό ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες και μακάρι η νέα διοίκηση να καταφέρει να εξαλείψει το χρέος σε 2-3 χρόνια όπως θέλει και να γίνει η ΠΑΕ βιώσιμη σε ένα τόσο δύσκολο οικονομικά γενικά περιβάλλον. Χαίρομαι και για τον Γιακουμάκη του Πλατανιά που είναι δικό μας παιδί από τον ΠΟΑ  και έχει όλα τα προσόντα να κάνει καριέρα απλά χρειάζεται δουλειά και υπομονή”.

Για τις δράσεις του Συλλόγου παλαιμάχων ΟΦΗ που είναι πρόεδρος: Προτεραιότητά μας είναι να μετακομίσουν τα γραφεία μας στο γήπεδο του ΟΦΗ. Σε ένα μήνα θα έχει γίνει. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια και κοντά”.

Διαβάστε περισσότερα στο athleticradio.gr!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook