Ο ΤΙΜΩΡΟΣ «Σίλε» και ο ΠΑΟ που “δεν φοβόμαστε”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού ΟΦΗ, Μίρνες Σίσιτς, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τη νίκη επί του Πλατανιά αλλά και για τον ίδιο που δεν φοβάται να επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη.

Ο Σλοβένος εξτρέμ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για όλους και για όλα και αναφερόμενος στην φετινή, τρομερή, παρουσία του αποκάλυψε το… «μυστικό» του λέγοντας ότι: «Μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα, μου αρέσει να φοράω αυτήν την φανέλα. Το «Γεντί Κουλέ» είναι το δεύτερο σπίτι μου και γουστάρω να παίζω στον ΟΦΗ. Ειδικά, όταν παίζουμε μέσα και έχει αυτόν τον κόσμο, είναι σαν να γίνεται πάρτι».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίρνες Σίσιτς στον Athletic Radio 104,2

Για τη νίκη επί του Πλατανιά: «Καταρχήν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν πολύ πίσω και ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι. Πιέζαμε στο κέντρο, είχαμε ευκαιρίες και σκοράραμε στο κατάλληλο σημείο. Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς είχε την δυνατότητα να πετύχει κάποιο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον έντονο πανηγυρισμό του: «Από την αρχή που ξεκίνησα το ζέσταμα, με έβριζαν όλοι και δεν ξέρω τον λόγο που έγινε αυτό. Το γκολ που πέτυχα ήταν μια τιμωρία και πανηγύρισα ίσως λίγο παραπάνω. Όμως, αυτό το έκανα για εμένα, τον κόσμο και για την ομάδα».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Ήταν ένα καταπληκτικό γήπεδο για να παίξεις ποδόσφαιρο. Έγινε ένα σούπερ ματς, είχε αρκετό κόσμο και ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα».

Για την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ: «Το ήξερα ότι θα έρθουν και πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, βγήκα από τα αποδυτήρια μόνο και μόνο για να τους χαιρετήσω. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν στα Χανιά και τους αξίζουν πολλά μπράβο γιατί ο καιρός ήταν πολύ δύσκολος».

Για τα κέρδη της νίκης επί του Πλατανιά: «Αυτή η νίκη μας ανέβασε πολύ ψηλά και για δύο εβδομάδες θα μπορούμε να προχωράμε πολύ άνετα. Όμως, δεν πιστεύω ότι ο ΟΦΗ είναι ομάδα που μπορεί να κινδυνεύσει. Είμαστε μεγάλη ομάδα και για μεγάλα πράγματα. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά που γνωρίζουν πόσο βαριά είναι η φανέλα. Όμως, από εκεί και πέρα δεν φοβόμαστε κανέναν και καμία ομάδα».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Εγώ δεν έχω ποτέ άγχος και πίεση. Δεν αγχώνομαι ποτέ. Δεν βλέπω ποιος είναι απέναντι μου. Δεν κρύβομαι και θα πάρω την ομάδα πάνω μου. Όλοι χρειάζεται και πρέπει να καταλάβουν ότι στον ΟΦΗ μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα και να ξεχωρίσουν. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό το πράγμα με παιδιά 20 και 24 χρονών. Στην Ευρώπη σε τέτοιες ηλικίες, οι παίκτες παίρνουν πρωταθλήματα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει μικρός και μεγάλος παίκτης σε ηλικία. Ή είσαι ή δεν είσαι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ: «Ο ΠΑΟ είναι καλή ομάδα όμως αν σκεφτούμε ότι κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει. Αν το κάνουμε, τότε δεν φοβάμαι τον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν φοβάμαι πως θα είναι ο άλλος. Δείτε την Κέρκυρα που σκέφτομαι ότι είναι η χειρότερη ομάδα. Κέρδισαν εμάς και ανέβηκε η ψυχολογία μας. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν εμείς είμαστε καλά τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Το εννοώ».

Για την παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου: «Δεν πρέπει να το συζητάμε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Εγώ είμαι εδώ 2 χρόνια και μπορεί να αλλάξει ψυχολογικά πολλά πράγματα. Δείτε τι έχουμε καταφέρει αυτά τα χρόνια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook