Σε σχολεία και ακαδημίες οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιράσουν χαρά στους μικρούς φίλους της ομάδας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κάτι που είχε να συμβεί εδώ και δύο χρόνια, ξεκίνησε να γίνεται πράξη ξανά καθώς οι παίκτες του ΟΦΗ θα βρεθούν την Παρασκευή στο Δημοτικό Σχολείο του Γαζίου και στην προπόνηση της ακαδημίας προκειμένου να μοιράσουν δώρα αλλά και χαρά στους μικρούς φίλους της ομάδας!

Και είναι ότι καλύτερο για τον ΟΦΗ να δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο αφού με αυτές τις ενέργειες δημιουργεί γενιές φιλάθλων, κάτι που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής οι Μίρνες Σίσιτς, Μανώλης Μονιάκης, Μανώλης Ζαχαράκης, Γιώργος Βαλεριάνος, συνοδευόμενοι από τον Πέτρο Μαρινάκη θα επισκεφτούν το 2ο&3ο Δημοτικό σχολείο Γαζίου που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες μοιράζοντας δώρα, εισιτήρια αλλά και μεγάλη χαρά.

Στην συγκεκριμένη επίσκεψη θα δώσει το παρόν και αντιπροσωπεία από τον Σύλλογο Μετόχων η οποία θα μοιράσει στα παιδιά σχολικά είδη.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, λίγο μετά τις 7.30μμ. οι Βερόν, Κουρδάκης, Σόουζα και Χαριτωνίδης θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του Καλτσέτο στην Αμμουδάρα προκειμένου να μιλήσουν και να συμβουλεύσουν τα παιδιά των προαγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕ που εκείνη την ώρα θα έχουν προγραμματισμένη προπόνηση. Στα παιδιά θα μοιραστούν επίσης αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook