Οι χυδαίες εκφράσεις προς τον “Σίλε” και η μητέρα του στην Σλοβενία…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μίρνες Σίσιτς αντέδρασε υπερβολικά (όπως ο ίδιος, τιμητικά, παραδέχτηκε) όμως για να γίνει αυτό, προηγήθηκαν κάποια άλλα πράγματα που τον έβγαλαν εκτός εαυτού.

Ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξηγώντας τους λόγους του έντονου πανηγυρισμού του μετά το γκολ είπε πως «από την αρχή που ξεκίνησα το ζέσταμα, με έβριζαν όλοι και δεν ξέρω τον λόγο που έγινε αυτό. Το γκολ που πέτυχα ήταν μια τιμωρία και πανηγύρισα ίσως λίγο παραπάνω. Όμως, αυτό το έκανα για εμένα, τον κόσμο και για την ομάδα».

Τι έγινε όμως ακριβώς; Κάνοντας ένα ρεπορτάζ και προσπαθώντας να μάθουμε γιατί ο Σλοβένος τα έβαλε με την εξέδρα, μάθαμε ότι αυτή η «βεντέτα» δεν ξεκίνησε από μόνη της.

Πράγματι, όπως είπε και ο «Σίλε», μόλις βγήκε για ζέσταμα άκουσε μερίδα οπαδών να τον βρίζουν ωστόσο εκεί που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν άκουσε να βρίζουν την μητέρα του στα σέρβικα!

Μάλιστα, όπως έλεγε ο ίδιος ο Μίρνες Σίσιτς στους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι εκφράσεις προς εκείνον και την μητέρα του ήταν πολύ χυδαίες και φαίνεται ότι ήθελαν να… στοχεύσουν εκείνον προσωπικά και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν την σέρβικη γλώσσα!

Ο «Σίλε» περίμενε πως και πώς να σκοράρει για να τους… «τιμωρήσει» (όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά) αφού κάτι τέτοιο ήταν αρκετά βαρύ για εκείνον που δεν είχε και κανένα προηγούμενο με τους φιλάθλους του Πλατανιά!

Ωστόσο, την Δευτέρα τον πείραξε αυτό το γεγονός πολύ περισσότερο γιατί η μητέρα του αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας την συγκεκριμένη χρονική περίοδο (όχι πολύ σοβαρό όμως) και για αυτόν τον λόγο «βγήκε από τα ρούχα του» όταν άκουσε να τον βρίζουν και μάλιστα στην μητρική του γλώσσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook