Η ιστορία μιας βράβευσης…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο «Σίλε» το ήθελε, οι οπαδοί το ζήτησαν και έτσι το μπλουζάκι που φορούσε στα Περιβόλια ο Σλοβένος θα εμφανιστεί ξανά σήμερα.

Οι σχέσεις μεταξύ του κόσμου και του Σίσιτς είναι γνωστό πως είναι απίστευτες και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Τρανή απόδειξη αποτελεί και το γεγονός ότι χθες ο Μίρνες Σίσιτς εξέφρασε την επιθυμία να πάρει το βραβείο του από φιλάθλους του ΟΦΗ.

Και πιο ρεαλιστική βράβευση δεν θα μπορούσε να υπάρχει από την στιγμή που ο κόσμος είναι εκείνος που τον βγάζει νικητή με την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Πάντως, το να βραβευτεί ο «Σίλε» από τους φιλάθλους δεν ήταν κάτι που αποτέλεσε μόνο επιθυμία του ίδιου αλλά και εκείνων που ήθελαν να δώσουν το βραβείο στον Σλοβένο! Το είχαν πει εδώ και αρκετό καιρό ότι ήθελαν να τιμήσουν οι ίδιοι έναν παίκτη που δίνει και την ψυχή του για τον ΟΦΗ!

Και αφού έγινε η σχετική συνεννόηση με την ΠΑΕ, έγινε πράξη με την βράβευση του σήμερα το απόγευμα στο «Βαρδινογιάννειο» (17.30).

Αξίζει να αναφέρουμε και μια σημαντική λεπτομέρεια: Ότι στην προηγούμενη βράβευση του για το βραβείο του ΜVP της 3ης αγωνιστικής, ο «Σίλε» είχε βγει στην κάμερα με μπλουζάκι που έγραφε «ΟΦΗ Θύρα 4» ωστόσο η… αυστηρότητα της NOVA δεν το επέτρεψε να εμφανιστεί οn air!

Το ίδιο μπλουζάκι φορούσε και στα Περιβόλια και φάνηκε όταν ο Σίσιτς πέταξε την φανέλα του στους 130 οπαδούς που ήταν εκεί. Δεν αποκλείεται λοιπόν να το δούμε και σήμερα. Άλλωστε, με τρελούς ποιος τα βάζει;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook