Ζαχαράκης: «Με εμπιστεύεται ο Αναστόπουλος»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα από τα νέα πρόσωπα του φετινού ΟΦΗ, ο Μανώλης Ζαχαράκης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ενώ δεν έκρυψε την χαρά του για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ έχει καθιερωθεί την φετινή σαιζόν και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα. Μιλώντας για την καθιέρωση του στην 11αδα του ΟΦΗ τόνισε ότι «είμαι δύο χρόνια στον ΟΦΗ, φέτος πατάω καλά στα πόδια μου, με εμπιστεύονται στην ομάδα και ο προπονητής μου. Κάθε φορά που με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου, προσπαθώ να τα δίνω όλα και να γίνομαι καλύτερος». Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ δεν έκρυψε την πίστη του για νίκη απέναντι στους «πράσινους»: «Σίγουρα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να πάρουμε κάτι από το ματς, έχει δείξει ότι είναι τρωτός, μπορεί να κερδηθεί και πιστεύω ότι την Δευτέρα θα είμαστε εμείς οι νικητές»,

Όσον αφορά την αποθέωση που γνώρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ από τους μικρούς μαθητές, ο Μανώλης Ζαχαράκης υπογράμμισε ότι «είναι κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνονται ώστε τα παιδιά να βλέπουν από κοντά τους παίκτες του ΟΦΗ. Χρειάζεται να ακολουθούν τον αθλητισμό και να είναι καλοί στα μαθήματα και τους περιμένουμε στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook