Η ΕΠΟ θέλει να αποβάλει τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ύπουλο» παιχνίδι ετοιμάζεται να παίξει η ΕΠΟ καθώς έχει φροντίσει να διαρρεύσει ότι θα στείλει τον ΟΦΗ στο… καναβάτσο λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. Εν αντιθέσει με άλλες ομάδες που υπό τον “μπαμπούλα” της Ομοσπονδίας δεν ήθελαν να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια, ο ΟΦΗ προσέφυγε στο Εφετείο Αθηνών ζητώντας την δικαίωση του και για αυτόν τον λόγο, η ΕΠΟ θέλει να τον αποβάλει!

Στην ΕΠΟ συζητούσαν την πιθανότητα στην σημερινή Γ.Σ. να γίνει χρήση του άρθρου 35, παράγραφος 2α του ΚΑΠ που αναφέρει ότι “σε περίπτωση που ομάδα ασκεί προσφυγή σε πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες που μετέχει ή θα μετάσχει με απόφαση της Ομοσπονδίας από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρόνο συνεχίζεται η παράβαση”.

Αυτό το “παιχνιδάκι” της ΕΠΟ γίνεται προφανώς και επειδή θέλει να… φοβίσει τον ΟΦΗ προκειμένου να μην φτάσει μέχρι τα άκρα με την απειλή της αποβολής να διαρρέεται συνεχώς… Βέβαια, γίνεται κατανοητό ότι σε περίπτωση που η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια και δείξει πλέον τις διαθέσεις που είχε από την αρχή κατά του ΟΦΗ, η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών θα ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook