Επιστρέφει ο Ιωαννίδης – μπαίνει 11αδα ο φορμαρισμένος Λαμπρόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε γνωστές τις πρώτες σκέψεις του για το ματς με τον Παναθηναϊκό (και όλα δείχνουν μόνιμες) με δύο αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με τον αγώνα των Περιβολίων.

Οι Ιωαννίδης και Λαμπρόπουλος αναμένεται να αποτελέσουν τις δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα και εκ των πραγμάτων κρίνονται… αναμενόμενες και φυσιολογικές.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης νιώθει πολύ καλά, έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το γεγονός ότι ο ίδιος έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του. Κάτι που το δείχνει στην πράξη αλλά δεν το κρύβει κιόλας μιλώντας με τους συμπαίκτες του.

Ο 24χρονος μέσος του ΟΦΗ αναμένεται να πάρει την θέση του Μπανούση παίζοντας ως εσωτερικός αριστερός μέσος παρά το γεγονός ότι ο Λαρισαίος ήταν αρκετά καλός στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Πιο αναμενόμενη και φυσιολογική είναι η χρησιμοποίηση του Ανδρέα Λαμπρόπουλου που θα παίξει πίσω από την τριάδα της επίθεσης σε αυτό το 4-2-3-1 που είδαμε να χρησιμοποιεί ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Πατρινός μέσος πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη του ΟΦΗ. 

Ο “Λαμπρό” έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην αρχή της χρονιάς ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη στον ΟΦΗ δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία του στις προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές με τον Σαρ να κάθεται πάλι στον πάγκο και να προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κατά συνέπεια η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια μετά την εξαιρετική παρουσία του Παναγιώτη Κουρδάκη ενώ δεν αλλάζει η… μόνιμη πλέον τριάδα στην επίθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook