Περιμένοντας τον Σίσιτς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μίρνες Σίσιτς στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, με το ιατρικό επιτελείο να έχει πέσει πάνω στον Σλοβένο.

“Ήταν δυνατή η κλωτσιά και με πονάει αρκετά” έλεγε στους συμπαίκτες του ο Σλοβένος στην χθεσινή προπόνηση και στον ΟΦΗ περιμένουν από τον ΜVP της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά να σφίξει τα δόντια και να δώσει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Στον ΟΦΗ στηρίζουν πολλά στο Σίσιτς, ο οποίος και πιστεύουν πως μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα από τα πλάγια και ενδεχόμενη απουσία του θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την ομάδα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι της Δευτέρας, ο τεχνικός τουΟΦΗ φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με το Παναθηναϊκό και φαίνεται να προσανατολίζεται σε δύο αλλαγές.

Συγκεκριμένα ο Ιωαννίδης μετά τον τραυματισμό του αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα και να πάρει την θέση του Μπανούση, ενώ στην αρχική ενδεκάδα πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλους που θα παίξει πίσω από την τριάδα της επίθεσης σε αυτό το 4-2-3-1 που είδαμε να χρησιμοποιεί ο Νίκος Αναστόπουλος.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται άλλες αλλαγές . Κατά συνέπεια η τετράδα της άμυνας θα είναι η ίδια μετά την εξαιρετική παρουσία του Παναγιώτη Κουρδάκη ενώ εφόσον δεν προκύψει και πρόβλημα με την συμμετοχή του Σίσιτς δεν θα αλλάξει και η τριάδα της επίθεσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook